Toyota Slettum Bil er Miljøfyrtårn

Onsdag 13. desember fikk daglig leder Henrik R. Slettum overrakt Miljøfyrtårn-diplomet på rådhuset i Røros av ordfører Isak V. Busch.

Med det er alle avdelingene til Toyota Slettum sertifisert som Miljøfyrtårn, både på Røros, Tynset og Oppdal.

For Toyota Slettum Bil er det viktig å kontinuerlig forbedre våre miljøprestasjoner innen områder som arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energiforbruk, innkjøp og transport, der vi tar bevisste grep for å redusere vårt miljøavtrykk.


Gjennom lokale og konkrete mål har Toyota Slettum Bil tatt ansvar og oppnådd positive miljøeffekter. Resultatene ser vi i et godt arbeidsmiljø og høy kundetilfredshet. Kundene har stor tillit til oss, det bidrar til å gjøre merkevaren vår tydelig og skaper gode resultater for virksomheten.

– Tildelingen av Miljøfyrtårn-diplomet er en anerkjennelse av det langsiktige arbeidet for et godt og trygt arbeidsmiljø og for å redusere avtrykk fra det vi driver med. Vi er stolte over å ha oppnådd de konkrete målene i programmet. Og vi har ikke tenkt å stoppe der, sier Henrik R. Slettum, daglig leder i Toyota Slettum bil AS.

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifisering for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Miljøfyrtårn er en nasjonal miljøsertifiseringsordning driftet av Stiftelsen Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn-programmet er også anerkjent av EU.